Myymme kanadalaisten sonnien spermaa
parantamaan LEHMIEN KESTÄVYYTTÄ TASAPAINOISEN JALOSTUKSEN keinoin

 

MITEN TILAAN SEMEXIN SONNEJA?

Semexin sonnien tilaaminen on helppoa. Voit tilata joko alue-edustajalta puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, tai täyttää tilauslomakkeen. Tilaukset onnistuvat myös suoraan Sarin sähköpostiin sari.alhainen(at)semex.fi. Alle 10 annoksen tilauksista veloitamme hinnaston mukaisen toimitusmaksun.

Semexiltä voit ostaa oman typpisäiliön, jolloin voit säilyttää annokset kotona, ja saat ne vaivatta käyttöösi ilman lisämaksuja. Tarjolla on kahta kokoa, joista pienempi malli sopii alle 100 karjoihin. Isompaa mallia suositellaan, kun lehmiä on yli 100.

Ajantasalla olevan sonnivalikoiman ja hinnaston löydätte nettisivuiltamme semex.fi. Lähetämme ilmaisen sonniluettelon postitse kaikille asiakkaillemme kerran vuodessa, sekä Semex Posti-tiedotteen jokaisen arvostelun jälkeen, jos lähetät meille osoitetietosi joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

Alue-edustajien yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. He toimittavat tilauksenne kotiin, ja osa heistä tekee myös ProMate jalostussuunnitelmia. ProMate on Semexin kehittämä jalostussuunnitteluohjelma, joka mahdollistaa tilakohtaisten tavoitteiden ja oman sonnivalikoiman käytön. Ohjelma toimii kaikilla lypsyroduilla ja kaikkien firmojen sonneilla. 

Semex Finland myy laadukkaita Semex-logolla varustettuja tuotteita, joita voit tilata samalla tavoin kuin siemenannoksia. Tuotteet toimitetaan teille kotiin seuraavan siemenannostoimituksen mukana.

 
web-design set-print