Laatua

Myymme kanadalaisten sonnien spermaa
parantamaan LEHMIEN KESTÄVYYTTÄ TASAPAINOISEN JALOSTUKSEN keinoin

 

MITEN TILAAN SEMEXIN SONNEJA?

Semexin sonnien tilaaminen on helppoa. Voit tilata joko alue-edustajalta puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla, tai täyttää tilauslomakkeen. Tilaukset onnistuvat myös suoraan Tilaus-sähköpostiin tilaukset@semex.fi . Jos annokset jaetaan teille normaalien jakokierrosten yhteydessä, niistä ei mene toimitusmaksua. Jos lähetämme annoksia suoraan tilalle muina aikoina, perimme 30 eur+alv toimitusmaksun. Lataa ja tulosta siemennyskansioon siemen- ja typpijakelun muistilista tästä linkistä.

Semexiltä voit ostaa oman typpisäiliön, jolloin voit säilyttää annokset kotona, ja saat ne vaivatta käyttöösi ilman lisämaksuja. Kierrämme täyttämässä asiakkaiden typpisäiliöt kolmen kuukauden välein. Lisätietoa typpisäiliöstä saat tästä linkistä.

Ajantasalla olevan sonnivalikoiman ja hinnaston löydätte nettisivuiltamme semex.fi. Lähetämme ilmaisen Semex Posti - asiakaslehden kaikille asiakkaillemme kolme kertaa vuodessa, jos lähetät meille osoitetietosi joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta. Ajankohtaiset asiat lähetämme sähköpostiisi, kun lähetät meille sähköpostiosoitteesi.

Alue-edustajien yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. He toimittavat tilauksenne kotiin, ja tekevät OptiMate jalostussuunnitelmia. OptiMate on Semexin kehittämä jalostussuunnitteluohjelma, joka mahdollistaa tilakohtaisten tavoitteiden ja oman sonnivalikoiman käytön. Ohjelma toimii kaikilla lypsyroduilla ja kaikkien firmojen sonneilla. 

Semex Finland myy myös siemennystarvikkeita sekä ai24Realtime - kiimanseurantalaitteistoja. Tuotteet toimitetaan teille kotiin seuraavan siemenannostoimituksen mukana.

 
web-design set-print