Myymme kanadalaisten sonnien spermaa
parantamaan LEHMIEN KESTÄVYYTTÄ TASAPAINOISEN JALOSTUKSEN keinoin

 

TOIMITUSEHDOT

Semex Finland Oy (myöhemmin myyjä)

Asiakas voi tilata tuotteita ja palveluja kotisivujen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä. Kirjalliset tilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Annokset toimitetaan asiakkaalle omaan typpisäiliöön tai lähimmän seminologin säiliöön tilauksen mukaisesti. Tilauksista voidaan periä hinnaston mukainen toimitusmaksu. Kaikki asiakkaan tekemät tilaukset ovat sitovia. Tuotteet toimitetaan saatavuuden mukaisesti tilausjärjestyksessä. Annoksia myydään myös suoraan varastosta ja alan tapahtumissa.

Siemenannosten, alkioiden ja Semex Shop-tuotteiden maksuaika on 14 vrk laskutuspäivästä lukien. Maksun viivästyessä eräpäivästä asiakas on velvollinen maksamaan viivästysajalta korkolain mukaisen viivästyskoron. Tuotteiden myyntihinnat ilmoitetaan ilman arvosnlisäveroa. Arvonlisävero 24% lisätään tuotteiden hintaan.

Myyjä vastaa tuotteessa olevista virheistä silloin, kun virheen voidaan osoittaa johtuvan myyjän laiminlyönnistä. Myyjän vastuulla olevan virheen ilmetessä myyjä toimittaa asiakkaalle kustannuksellaan uuden vastaavan tuotteen tai korvaa tuotteesta saamansa kauppahinnan. Myyjä ei vastaa vahingoista tai menetyksistä, joita voi aiheutua siitä, että toimitus myöhästyy tai jää toteutumatta toivotulla tavalla. Virheellisestä tavarasta on tehtävä myyjälle reklamaatio 14 vrk kuluessa toimituksesta.

Vaaranvastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle, kun tuote on luovutettu asiakkaan haltuun.

Kaikki siemenannokset ja alkiot on tuotu maahan Maa-ja metsätalousministeriön ja ETT:n ohjeiden mukaisesti. Siemennestettä ja alkioita on kaikissa tilanteissa säilytetty, siirretty ja käsitelty huolellisesti niin, ettei niiden tiineyttämiskyky ole missään vaiheessa vaarantunut.

 
web-design set-print